Reviews: 4.4 / 5.0
De enige officiële Volkswagen dealer
Eigen werkplaats en showroom 20+ jaar ervaring
4 jaar garantie + onderhoud op een nieuwe California 6.1
Basicweg 5 a-c,
3821 BR Amersfoort

Avontuur te huur!

Wilt u een camper huren waarmee u in Nederland of in het buitenland op vakantie kunt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben vele jaren ervaring met camperverhuur. Als u voor het eerst een camper huurt, geven wij u graag vele nuttige tips, zodat u volledig voorbereid met uw camper op pad gaat en er vol van kan genieten.

Een camper huren?

Wilt u een compacte Volkswagen Camper huren? Voor mooie vakanties in Nederland of in Europa? Dan bent u bij het Volkswagen Campercentrum aan het juiste adres. U vindt bij ons de jongste huurvloot van Nederland. Elk jaar vernieuwen wij ons aanbod huurcampers. U rijdt dus altijd in een frisse en betrouwbare camper.

Groot verhuuraanbod

Bij het Volkswagen Campercentrum kunt u verschillende typen campers huren, voor twee tot maximaal vier personen, in verschillende groottes en comfortniveaus.

U vertrekt altijd goed voorbereid

Dankzij meer dan twintig jaar ervaring in verhuur, gaat u bij ons altijd gedegen voorbereid op vakantie. U krijgt veel praktische tips, zodat u zich snel thuis voelt in de camper. Bovendien kunt u met ons noodnummer ook onderweg rekenen op onze services, zodat u tijdens uw vakantie niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Eerst huren, dan kopen?

Wilt u een Volkswagen Camper kopen? Het kan verstandig zijn om deze eerst te huren. U leert de Volkswagen Camper dan kennen en ontdekt het vrije camperleven. Besluit u dan om een Volkswagen Camper te kopen, dan wordt een deel van de huurkosten door ons vergoed.

volkswagen califronia in de bergen

Reserveer een camper

  Het reserveren van een camper kan alleen per week, van vrijdag tot vrijdag.


  5. Reserveren  U kunt via deze link de huurvoorwaarden lezen.

  Laat u inspireren

  Een campervakantie is gaan en staan waar en wanneer u wilt. Het is de ultieme manier om volledig te ontspannen en uw avontuurlijke geest te voeden met nieuwe indrukken, ontdekkingen en ontmoetingen. Lees hier de blogverhalen over reizen met de camper en laat u inspireren.

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief

  En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!