Reviews: 4.4 / 5.0
De enige officiële Volkswagen dealer
Eigen werkplaats en showroom 20+ jaar ervaring
4 jaar garantie + onderhoud op een nieuwe California 6.1
Basicweg 5 a-c,
3821 BR Amersfoort
Terug

100.000 California’s

22 juni 2018 / Nieuws
honderdduizend california's gemaakt

2018 gaat de boeken in als het jaar waarin Volkswagen in Hannover de grens van 100.000 geproduceerde Volkswagen California’s doorbrak. Bovendien vestigt Volkswagen in 2018 (net als in 2017) een nieuw productierecord. Het bevestigt de groeiende populariteit van misschien wel de meest bekende compacte camper.

Rob Marchal, directeur Volkswagen Campercentrum: “Wij zijn de enige officiële dealer in Nederland en zelfs in Europa die volledig gespecialiseerd is in Volkswagen Campers en kennen daardoor elk detail van de California. Tijdens de vele bezoeken die wij aan de fabriek in Hannover brachten, viel ons steeds weer het plezier en de toewijding op van de mensen die de California ontwikkelen en produceren. Zij vragen ook vaak naar onze praktijkervaringen en doen daar ook iets mee. Wij noemen de Volkswagen California de camper met de meeste reiservaring. Dat merk je aan de indeling, de toegepaste materialen en het slim benutten van elke centimeter ruimte. Het  hefdak zorgt voor extra ruimte als je het nodig hebt. Onderweg rijdt de California als een comfortabele personenauto en kun je er overal mee komen, zowel in het stadscentrum als op dat smalle landweggetje.”

100.000

De 100.000e California is een Ocean met 4MOTION vierwielaandrijving, een 7-traps DSG, two-tone Candy White/Starlight Blue Metallic lak met bijpassend donkerblauw hefdak en luifel.

Wilt u steeds actueel nieuws ontvangen? Meld u dan hieronder aan voor de nieuwsbrief van het Volkswagen Campercentrum.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!