Reviews: 4.4 / 5.0
De enige officiële Volkswagen dealer
Eigen werkplaats en showroom 20+ jaar ervaring
4 jaar garantie + onderhoud op een nieuwe California 6.1
Basicweg 5 a-c,
3821 BR Amersfoort
Volkswagen
California 6.1
Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard! De Volkswagen California 6.1 rijdt in alle werelddelen en is toonaangevend in zijn klasse. Technisch zeer doordacht, uiterst gebruiksvriendelijk en verrassend comfortabel. Biedt onderdak aan vier volwassenen. Gratis 4 jaar onderhoud en garantie.

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard
4 slaapplaatsen
Wereldwijd toonaangevende camper
4 jaar gratis onderhoud en garantie
Volkswagen
California Grand 680
De Volkswagen Grand California is gebaseerd op de Volkswagen Crafter en onderscheidt zich in de zes-meterklasse. Deze camper is anders dan alle andere bestaande campers maar voelt tegelijkertijd vertrouwd en gedegen als elke Volkswagen. Doordacht ingedeeld, met een modern en licht interieur, hi-tech voorzieningen en heel veel slaap- en bergruimte. Leverbaar als 600 of 680. De 680 is 80 cm langer dan de 600 en heeft achterin twee riante en goed bereikbare langsbedden in plaats van het tweepersoons dwarsbed van de 600. In tegenstelling tot de 600 heeft de 680 geen bedden boven de cabine en biedt dus slaapruimte voor twee personen.
2 slaapplaatsen
Ook als compacte 600 variant verkrijgbaar
Volkswagen
California Grand 600
De Volkswagen Grand California is gebaseerd op de Volkswagen Crafter en onderscheidt zich in de zes-meterklasse. Deze camper is anders dan alle andere bestaande campers maar voelt tegelijkertijd vertrouwd en gedegen als elke Volkswagen. Doordacht ingedeeld, met een modern en licht interieur, hi-tech voorzieningen en heel veel slaap- en bergruimte. Leverbaar in twee lengtes: 6.00 en 6.80 meter.
4 slaapplaatsen
Ook als langere 680 variant verkrijgbaar
Volkswagen
Caddy California Maxi
De compacte en wendbare Caddy California Maxi is 35 cm langer dan de gewone Caddy California en heeft daardoor iets meer kofferruimte. Verandert in een handomdraai van een ruime gezinsauto voor 5 personen in een comfortabele slaapauto. Met een verrassend comfortabel uitklapbaar boxspring bed en optioneel een praktische minikeuken (kitchenette) en een aankoppelbare vrijstaande achtertent.
2 slaapplaatsen
5 zitplaatsen
Volkswagen
Caddy California
De compacte en wendbare Caddy California verandert in een handomdraai van een ruime gezinsauto voor 5 personen in een comfortabele slaapauto. Met een verrassend comfortabel uitklapbaar boxspring bed en optioneel een praktische minikeuken (kitchenette) en een aankoppelbare vrijstaande achtertent.
2 slaapplaatsen
5 zitplaatsen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!