Reviews: 4.4 / 5.0
De enige officiële Volkswagen dealer
Eigen werkplaats en showroom 20+ jaar ervaring
4 jaar garantie + onderhoud op een nieuwe California 6.1
Basicweg 5 a-c,
3821 BR Amersfoort
Service & Onderhoud
Het Volkswagen Campercentrum is ruim 20 jaar de officiële nummer 1 in Nederland. Met betrouwbare Volkswagen Campers en alle services daaromheen onder een dak. Onderhoud en reparaties voldoen aan hoge fabrieksnormen en garanties worden direct met Volkswagen afgewikkeld. Maak eenvoudig online een afspraak met onze werkplaats.

Contactgegevens

Adres
Basicweg 5-A-C
3821 BR Amersfoort

Tel: 033 453 0882
E-mail: info@vwcampers.nl

Openingstijden werkplaats
U kunt bij ons doordeweeks terecht voor service en onderhoud. Wij vragen u wel van te voren een afspraak bij ons in te plannen.

Maandag t/m vrijdag: 08:00 uur t/m 17:00 uur
zaterdag 10:00 t/m 17:00 uur
zondag gesloten

Camperschade repareren

Schade van buitenaf raakt vaak het woongedeelte van uw camper. Herstel is specialistisch werk en belangrijk voor het behoud van garanties, veiligheid en restwaarde van uw camper.

Camperbanden

De banden van uw Volkswagen Camper bepalen direct een veilige wegligging. Volkswagen Campercentrum heeft voor elke camper de juiste band. Plus een gunstige regeling voor bandenwissel en opslag.

Garanties

Bij het Volkswagen Campercentrum krijgt u uitgebreide garanties. Zoals 4 jaar gratis onderhoud en garantie op een nieuwe Volkswagen California 6.1. Garantieclaims worden direct met Volkswagen afgewikkeld.

Camperonderhoud

Bij het Volkswagen Campercentrum is uw camper in de beste handen. U kunt bij ons voor alle reparaties, onderhoud en keuringen terecht. Maak eenvoudig online een afspraak.

Volkswagen Campercentrum

Wereld van kwaliteit, betrouwbaarheid en design

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de kernwaarden van het Volkswagen Campercentrum. Met Volkswagen Campers, waarin design, innovatie, comfort en kwaliteit de boventoon voeren. We kennen elke detail van onze campers. Al meer dan 20 jaar zijn we het vertrouwde thuishonk van elke Volkswagen California. Ontdek het zelf en kom eens lang in Amersfoort.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!