Reviews: 4.4 / 5.0
De enige officiële Volkswagen dealer
Eigen werkplaats en showroom 20+ jaar ervaring
4 jaar garantie + onderhoud op een nieuwe California 6.1
Basicweg 5 a-c,
3821 BR Amersfoort

Groepsreizen met individueel karakter

Wilt u op plekken komen waar u alleen niet zo gauw komt? Landen bezoeken die wat minder vertrouwd aanvoelen? En bent u niet zo dol op groepsreizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Campercentrum Reizen organiseert kleinschalige camperreizen waarbij individuele vrijheid voorop staat. Zonder colonnes dus! Bestemmingen zijn onder andere Marokko, IJsland, Corsica & Sardinië en Sicilië. Regelmatig komen daar nieuwe bestemmingen bij. U geniet van een centrale organisatie en heeft maximale vrijheid om uw eigen pad te kiezen. De praktijk wijst uit dat dat heel prettig werkt en er snel een ongedwongen band ontstaat tussen de deelnemers. Wilt u mee maar heeft u geen eigen camper? Dan kunt u mogelijk een camper huren bij het Volkswagen Campercentrum.

Een reis met allemaal Volkswagen California bezitters is uniek. U reist aan de hand van een uitgebreid roadbook en persoonlijke aandacht. Bij ons heeft u totale vrijheid maar zijn alle voorbereidingen uit handen genomen.

Als Volkswagen Campercentrum zijn wij geen reisbureau. Maar we zijn wel liefhebbers, net als u! Dus stelt Michel Albregts onze bijzondere reizen samen. Het zijn unieke, avontuurlijke, kleinschalige en goed begeleide Volkswagen Camperreizen, met veel ruimte voor eigen initiatief. Die bovendien betaalbaar zijn.

Michel Albregts reisde in zijn klassieke Volkswagen-bus jarenlang over de gehele wereld en kent van elke reis de mooiste plekjes die hij u graag laat zien. Met zijn enorme reiservaring en oog voor details bent u bij hem in goede handen.

Najaar 2024 en/of Najaar 2025

Marokko

Bezoek de koningssteden Fes, Meknes en Marrakech. Rijd per kameel door de woestijn en slaap een nachtje in een nomadentent in het zuiden van Marokko. Prachtige natuur en eeuwenoude cultuur komen deze reis samen.

camperreis naar marokko
camperreis naar corsica

Reisdata nog niet bekend

Corsica en Sardinië

Met uw eigen California naar twee mooie eilanden. Corsica is Frans en Sardinië is Italiaans. En tijdens deze camperreis gaan we beide eilanden uitgebreid bezoeken. Maar liefst 31 dagen zullen wij onderweg zijn om de parels van beide eilanden te ontdekken! Niet alleen de belangrijkste bezienswaardigheden, maar ook de minder bereden paden zullen wij opzoeken. Altijd op zoek naar dat ene plekje waar u zelfstandig niet gauw zou komen. Maar wél met het gemak van gemaakte reserveringen voor bijvoorbeeld overtocht, campings en excursies.

Zomer 2024

IJsland

Geisers, vulkanen, gletsjers en ander natuurschoon: U kunt het allemaal van dichtbij bekijken! Ook bezoekt u drie dagen de Faeroër eilanden en bestaat zelfs de mogelijkheid om Groenland te bezoeken. Als u meewilt met deze populaire reis dan is het verstandig om niet te lang te wachten met reserveren. Er zijn namelijk maar een beperkt aantal kajuiten beschikbaar.

camperreis naar ijsland
camperreis naar sicilië

Reisdata nog niet bekend

Sicilië

Sicilië is een erg veelzijdig eiland en goed toegankelijk voor campers. Natuurlijk geniet je er van het zachte klimaat, het lekkere Italiaanse eten en de vrijheid van zee en strand. Maar tijdens onze rondreis ontdekken we ook veel van de verschillende beschavingen die het eiland heeft gekend. Met 25.000 km2 en 1000 kilometer kustlijn is er elke dag iets te ontdekken. Ook maken we bijzondere excursies, waaronder naar de vulkaan Etna en een local streetfood-tour door Palermo.

Reisdata nog niet bekend

Georgië, Armenië en Iran

Met Campercentrum komt u op plekken waar u alleen niet zo gauw komt. Ook in landen die soms wat minder vertrouwd aanvoelen. Zoals Georgië, Armenië en Iran, op de grens van Europa en Azië. We zullen de resten van eeuwenoude culturen zien, zoals de verdedigingstorens in Mestia en de kruisstenen bij Noratus. U zult overweldigd raken van de landschappen in Armenië, van de prachtige Iraanse architectuur en de gastvrije bevolking. Deze 60-daagse reis vindt plaats in het najaar van 2022 en wordt met maximaal twaalf California ‘s gereden.

camperreis naar gerogië
elfstedentocht uitgelicht.

6 t/m 10 maart 2024

Elfstedentocht

De “California Camper Elfstedentocht” is een vijfdaagse reis georganiseerd door Campercentrum Nederland, waarbij camperbezitters langs de historische Elfstedentochtroute trekken. Deze tocht voert de deelnemers langs elf Friese steden, waarbij ze kennismaken met historische plaatsen, culturele highlights en lokale bezienswaardigheden. Onder de hoogtepunten vallen een bezoek aan het oudste nog functionerende planetarium in Franeker en het Jopie Huisman Museum in Workum. De deelnemers verzamelen stempels in elke stad en de tocht wordt feestelijk afgesloten in Sneek, waarbij een bezoek aan de destilleerderij Weduwe Joustra wordt gecombineerd met de uitreiking van het Elfstedenkruisje.

Adres
Basicweg 5 a-c
3821 BR Amersfoort

Tel: 033 – 45 30 882
E-mail: info@vwcampers.nl

CONTACT OPNEMEN

    Meld u aan voor onze nieuwsbrief

    En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!