Reviews: 4.4 / 5.0
De enige officiële Volkswagen dealer
Eigen werkplaats en showroom 20+ jaar ervaring
4 jaar garantie + onderhoud op een nieuwe California 6.1
Basicweg 5 a-c,
3821 BR Amersfoort

Over ons

VOLKSWAGEN CAMPERCENTRUM

Een campervakantie is gaan en staan waar en wanneer u wilt. Het is de ultieme manier om volledig te ontspannen en uw avontuurlijke geest te voeden met nieuwe indrukken, ontdekkingen en ontmoetingen. Zo’n vakantie kent maar één ‘verplichting’: een goede voorbereiding. Dat is waar het Volkswagen Campercentrum zich volledig op richt. Met de verkoop en verhuur van nieuwe en gebruikte compacte campers van Volkswagen. Met een uitgebreid aanbod van (Brandrup) camperaccessoires en originele onderdelen. Met het verrichten van alle denkbare reparatie-, onderhouds- en keuringswerkzaamheden. We doen het met een hoge service, kennis en bevlogenheid, die echt in onze genen zit. In Amersfoort vindt u het allemaal onder één dak, al sinds 2001.

volkswagen campercentrum grand over ons
volkswagencampercentrum rob en henry

HET ONSTAAN VAN HET VOLKSWAGEN CAMPERCENTRUM

Twee mensen startten in 2001 het Volkswagen Campercentrum, in samenwerking met Volkswagen Nederland. Het idee ontstond uit de behoefte van Volkswagen Camper-eigenaren aan een dealer die veel beter aan hun wensen tegemoet kon komen. Een Volkswagen California is immers geen bedrijfswagen en ook geen personenwagen. De camper wordt door hun eigenaren gekoesterd als een tweede huis en alleen de beste handen mogen eraan komen. Rob Marchal, de huidige eigenaar van het Volkswagen Campercentrum, was een van de twee oprichters. Al jarenlang was hij bij een Volkswagen-dealer als Hoofd Werkplaats hét aanspreekpunt voor Volkswagen Campers. Het Campercentrum kende in 2001 een vliegende start. In de loop van de jaren werd het verder gevormd door de klanten en hun campers.

Rob Marchal: “We zijn daardoor echt een specialist geworden en kennen elk detail van onze campers, ook van het woongedeelte. Daarom staan wij ook 100% achter de Volkswagen California, we weten hoe deze in elkaar steekt en hoeveel ervaring erin is verwerkt. Hij is veel gekopieerd maar nooit geëvenaard. De kennis die we hebben opgebouwd delen we open met onze vaste klanten, via technische informatieavonden. Zo kunnen zij maximaal genieten van hun camper en weten ze hoe ze ermee om moeten gaan.” In 2021 vierde het Volkswagen Campercentrum haar 20-jarige bestaan, dat helaas werd overschaduwd door de Corona-perikelen. Ook anno 2024 is het Volkswagen Campercentrum de nummer 1 specialist van Nederland!

Officiële dealer

WAAROM HET VOLKSWAGEN CAMPERCENTRUM?

 • Enige officiële dealer van Volkswagen Campers in Nederland
 • Meer dan twintig jaar ervaring als specialist
 • Alle services onder één dak: verkoop, verhuur, accessoires, onderhoud en schadeherstel
 • Alle gebruikte campers met de 7 Zekerheden
 • De jongste vloot van huurcampers in Nederland
 • Unieke campergaranties, waaronder 4+4 jaar gratis onderhoud en garantie
 • Direct contact met Volkswagen AG

Neem contact op

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief

  En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!