Reviews: 4.4 / 5.0
De enige officiële Volkswagen dealer
Eigen werkplaats en showroom 20+ jaar ervaring
4 jaar garantie + onderhoud op een nieuwe California 6.1
Basicweg 5 a-c,
3821 BR Amersfoort

Schadeherstel campers is specialistenwerk

Schade van buitenaf raakt vaak het woongedeelte van uw camper. Herstel is specialistisch werk en belangrijk voor het behoud van garanties, veiligheid en de restwaarde van uw camper. Het Volkswagen Campercentrum is een door verzekeringsmaatschappijen en Volkswagen A.G. erkend schadebedrijf, waar u uw camper met een gerust hart aan kunt toevertrouwen. Wij regelen bovendien vervangend vervoer en de volledige financiële afwikkeling. Ook zijn we bij de BOVAG aangesloten.

Kennis is bepalend

Camperschades van buitenaf veroorzaken vaak ook schade binnen, die vaak op het eerste oog onzichtbaar zijn. Groot voordeel is dat wij onze Volkswagen Campers door en door kennen, met name ook het woondeel. Dan weet je waar je op moet letten bij schadeherstel. Wij kunnen bovendien een interieur veel sneller uitbouwen en weer plaatsen, en alles werkt dan ook weer. Ook veranderen er bij nieuwe modellen zaken als las- en lijmverbindingen die belangrijk zijn voor een goed schadeherstel. het is geen toeval dat wij regelmatig worden gebeld door andere schadebedrijven die ons advies vragen. Wij werken volgens de verplichte normen van Volkswagen. Met de juiste processen, apparatuur, lakken en uitsluitend originele onderdelen.

Geen administratieve rompslomp
Bij schade hoort vaak veel administratieve rompslomp. Deze nemen wij u volledig uit handen. We helpen u zo nodig met het juist invullen van het schadeformulier en nemen alle communicatie met de verzekering van u over. De rekening gaat ook direct naar uw verzekeringsmaatschappij.

Ook spotherstel en poetsen/reinigen
Iets oudere Volkswagen Campers knappen vaak enorm op tegen relatief lage kosten. Met reparaties zonder spuiten en krasherstel. Samen met een poetsbeurt en interieurreiniging voelt uw camper dan echt weer fris en nieuw aan. U gaat met extra plezier weer op pad.

Tips bij camperschade

Breng elke schade aan uw Volkswagen Camper onder bij het Volkswagen Campercentrum. Dat geeft u het vertrouwen dat uw camper weer wordt zoals deze was en het sterkt de restwaarde van uw camper. Belangrijke tip: kies voor een gespecialiseerde camperverzekering. Als uw verzekeringsmaatschappij bekend is met schadeherstel van campers, zorgt dat voor soepele en snelle procedures.

“Er is geen schadebedrijf dat meer van schadeherstel van Volkswagen campers afweet dan wij.”

– Nino van Ingen. Volkswagen Campers schadespecialist, al meer dan 15 jaar.
nino van ingen camperschadespecialist

“Schadeherstel is bij ons de laatste jaren enorm gegroeid. Steeds meer mensen ontdekken wat wij doen en hoe we het doen. Wij weten precies hoe je delen demonteert en weer monteert. Wij kennen elk detail van het interieur. Wij hebben ervaring met veel voorkomende camperschades. Er is geen bedrijf dat meer van (Volkswagen) camperschades afweet dan wij en dat benadrukken wij ook steeds bij onze klanten. Omdat we teveel campers hebben gezien waar het mis is gegaan. Zoals de Volkswagen Karmann Colorado, waarvan de sponning en deur door verkeerde montage niet meer goed afsloot. De California met waterschade, waarbij men het dak niet demonteerde, wat wel had moeten gebeuren. Niet voor niets worden wij regelmatig door schadebedrijven gebeld, om schade aan een Volkswagen Camper te herstellen. Zij willen hun vingers daar niet aan branden en wij doen het graag.”

Behoud van garantie

“Wij helpen u met het invullen van het schadeformulier, zorgen voor vervangend vervoer en nemen u alle rompslomp met de verzekeringsmaatschappij uit handen. U heeft de geruststelling dat uw camper weer helemaal de oude wordt, met behoud van lopende fabrieksgarantie, garantie op originele delen en met vier jaar garantie op het schadeherstel. Zo wordt de restwaarde van uw door een schade camper niet aangetast.”

Ook kleine camperschades

“Ook voor kleine schades kunt u bij ons terecht. Denk aan steenslag, krassen in de lak, hagelschade, kleine deukjes of bumperschade. Dat geldt ook voor interieurschades, zoals krassen op het dashboard, gaatjes in de bekleding of inbraakschade. In veel gevallen kunt u er in Amersfoort gewoon op wachten.”

Verzekeraar met camperkennis

“Taxatie en administratieve afhandeling regelen wij direct met de betreffende verzekeringsmaatschappij. Vaak is dat Aveco, een echte specialist op gebied van camperverzekeringen. Zij hebben veel ervaring met het afwikkelen van schadeherstel van campers en stellen zich daarin heel flexibel op. Dat werkt erg plezierig en snel.”

Officieel erkend

Schadeherstel met maximale zekerheid:

 • 4 jaar garantie op vervangen carrosseriedelen en arbeidsloon
 • De oorspronkelijke garantiebepalingen blijven onverminderd van kracht
 • Reparatie wordt uitgevoerd met originele onderdelen en door vakkundige specialisten
 • De carrosserie biedt na herstel dezelfde veiligheid als voorheen
 • Gratis vervangend vervoer
 • De restwaarde van uw Volkswagen camper blijft gewaarborgd
 • Volkswagen Campercentrum verzorgt de complete administratieve en financiële afwikkeling

Nino van Ingen

Onze camperschade specialist

“Er is geen schadebedrijf dat meer van schadeherstel van Volkswagen Campers afweet dan wij!”

achterklep repareren volkswagen california

Adres
Basicweg 5 a-c
3821 BR Amersfoort

Tel: 033 – 45 30 882
E-mail: info@vwcampers.nl

CONTACT OPNEMEN

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief

  En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!