Reviews: 4.4 / 5.0
De enige officiële Volkswagen dealer
Eigen werkplaats en showroom 20+ jaar ervaring
4 jaar garantie + onderhoud op een nieuwe California 6.1
Basicweg 5 a-c,
3821 BR Amersfoort

Blog

Volkswagen Camper terugvinden met Retreever terugvindsysteem

20 juni 2024 / Algemeen

Campers zijn heel gewild. Vooral met gezond verstand voorkomt u de diefstal van uw Volkswagen Camper. Lees dit blog daarover nog eens. Wordt uw camper toch gestolen, dan is het... verder lezen »

Hans Wognum passeert 500.000 kilometer met zijn Volkswagen California

9 april 2024 / Algemeen

Onlangs tikte de Volkswagen California van Hans Wognum de 500.000 kilometer aan, na heel veel camperreizen door Europa.  Dat kun je gerust een mijlpaal noemen. Hans noemt zijn camper de... verder lezen »

Maak uw California-uitrusting compleet!

3 april 2024 / Algemeen

Met accessoires maakt u van een Volkswagen California uw persoonlijke California. Sommigen creëren extra sfeer en andere accessoires maken vooral het leven onderweg gemakkelijk. Neem ze door en ontdek of... verder lezen »

volkswagen campercentrum open huis sfeer beeld

Volkswagen Campercentrum. Ontstaan uit klantbehoefte

15 maart 2024 / Algemeen

Bijna een kwart eeuw ervaring met Volkswagen Campers Aan het begin van deze eeuw moesten eigenaren van een Volkswagen California voor onderhoud en reparaties terecht bij de reguliere Volkswagen-dealer. Deze wist... verder lezen »

California Dreaming op Corsica

14 maart 2024 / Reisverhalen

Nazomeren met de Volkswagen Grand California Het camperleven, wie droomt er niet van? Vrijheid, blijheid en avontuur. Wanneer de herfst geleidelijk intreedt in Nederland, reizen wij met ons gezin (Gijs,... verder lezen »

Fam panhuizen blog header

Camperreis door Noord Amerika en Baha California

11 maart 2024 / Reisverhalen

Wil en Bert kennen elkaar al sinds 1992. Bert: “We zijn al 28 jaar gelukkig getrouwd en ons huwelijk is kinderloos gebleven. Toen we elkaar leerden kennen, werkte ik in... verder lezen »

Veilig met uw camper rijden in winterse omstandigheden: praktische tips

23 januari 2024 / Algemeen

We hebben net een winterse periode achter de rug en dat heeft u ook op weg gemerkt. Hopelijk zonder ongelukken maar vast wel met extra files en soms minder veilige... verder lezen »

vwcampercentrum california vaak gekopieerd

20 jaar Volkswagen California: Vaak gekopieërd, nooit geëvenaard

27 december 2023 / Algemeen

Sinds 2003 ontwerpt en produceert Volkswagen de California volledig in eigen beheer in Hannover. Vanaf het eerste ontwerp worden de hoogste eisen aan veiligheid, duurzaamheid, kwaliteit en comfort gesteld. In... verder lezen »

reisverhalen famillie koningsbruggen dead canyon

Ontdekken in het kwadraat: zes maanden Canada en Noord-Amerika

30 november 2023 / Reisverhalen

Volkswagen Campers zijn er om mooie reizen mee te maken. Hanneke en Willem doen dat in de overtreffende trap. Eerder maakten zij een reis van zes maanden door Canada en... verder lezen »

Onweer op komst

Onweer op komst? Neem de juiste maatregelen

26 september 2023 / Algemeen

Is er onweer op komst tijdens uw campervakantie? Goed om te weten dat u veilig zit in uw Volkswagen California. Wel is het verstandig om een aantal maatregelen nemen. De... verder lezen »

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!