Reviews: 4.4 / 5.0
De enige officiële Volkswagen dealer
Eigen werkplaats en showroom 20+ jaar ervaring
4 jaar garantie + onderhoud op een nieuwe California 6.1
Basicweg 5 a-c,
3821 BR Amersfoort

Blog

Veilig met uw camper rijden in winterse omstandigheden: praktische tips

23 januari 2024 / Algemeen

We hebben net een winterse periode achter de rug en dat heeft u ook op weg gemerkt. Hopelijk zonder ongelukken maar vast wel met extra files en soms minder veilige... verder lezen »

vwcampercentrum california vaak gekopieerd

20 jaar Volkswagen California: Vaak gekopieërd, nooit geëvenaard

27 december 2023 / Algemeen

Sinds 2003 ontwerpt en produceert Volkswagen de California volledig in eigen beheer in Hannover. Vanaf het eerste ontwerp worden de hoogste eisen aan veiligheid, duurzaamheid, kwaliteit en comfort gesteld. In... verder lezen »

reisverhalen famillie koningsbruggen dead canyon

Ontdekken in het kwadraat: zes maanden Canada en Noord-Amerika

30 november 2023 / Reisverhalen

Volkswagen Campers zijn er om mooie reizen mee te maken. Hanneke en Willem doen dat in de overtreffende trap. Eerder maakten zij een reis van zes maanden door Canada en... verder lezen »

Onweer op komst

Onweer op komst? Neem de juiste maatregelen

26 september 2023 / Algemeen

Is er onweer op komst tijdens uw campervakantie? Goed om te weten dat u veilig zit in uw Volkswagen California. Wel is het verstandig om een aantal maatregelen nemen. De... verder lezen »

Eerste hulp onderweg

Eerste hulp onderweg. Hoe bent u voorbereid?

24 augustus 2023 / Algemeen

We maken het allemaal wel eens mee: iemand raakt gewond of onwel. Maar wat doet u dan? Veel mensen weten niet wat te doen, en doen dan niets. Iedereen zou... verder lezen »

benzine pomp

De elektrische camper. Realiteit of toekomst?

31 juli 2023 / Campers

De elektrische camper, we lezen er al wat over en zien ze soms op beurzen staan. Elektrisch rijden is waarschijnlijk de toekomst, maar er zijn nog heel wat hobbels te... verder lezen »

2021 baltic riga

Familie van Brink-Scholten trekt door de Baltische Staten

16 maart 2023 / Reisverhalen

Adri van Brink en Els Scholten zijn ervaren camperaars. Voor zijn pensioen in 2016 was Adri productiedirecteur van een bedrijf in kozijnen, deuren en gevels. Els heeft een werkend verleden als wijkverpleegkundige. Jarenlang kampeerden zij met hun Landrovers en kwamen op plekken waar andere voertuigen het lieten afweten. verder lezen »

camper in de bergen

Zuinig rijden. Goedkoop of duurkoop?

7 februari 2023 / Campers

We leven in een tijd van hoge brandstofkosten, al zijn ze de laatste maanden wat gedaald. Toch staat zuinig rijden stevig op de kaart bij veel mensen. Graag geven we u een aantal tips daarvoor. Plus een enkele waarschuwing. Want zuinig rijden kan soms ook negatief uitvallen. verder lezen »

camper fietsendrager

Fietsendragers voor e-bikes. Waarop letten?

7 februari 2023 / Campers

Stel u wilt twee e-bikes meenemen op uw camper en zoekt daarvoor een fietsendrager. Waar moet u op letten? We lopen graag even wat criteria met u door. verder lezen »

it giet oan

It giet oan!

13 januari 2023 / Campers

Dan is dit uw kans. Het Volkswagen en Westfalia Campercentrum organiseren samen de eerste Camper Elfstedentocht: 5 dagen, 4 nachten in maart. De tocht der tochten – met uw eigen camper. Ontdek ‘m, met ons. verder lezen »

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!